Sir Wilfrid Laurier Public School School Council Meeting Agenda For Wednesday April 5th, 2017 7:00pm – 8:00pm

TIME	ITEM	OWNER
7:00pm – 7:10pm (10 minutes)	Update from Administration	Mme. Joyce & Mme. Gravill
7:10pm – 7:15pm (5 minutes)	Review & Amend the Constitution	Mme. Joyce & Mme. Gravill
7:15pm – 7:20pm (5 minutes)	Math Night Update	Elisa Lau
7:20pm – 7:25pm (5 minutes)	Multicultural Week Update	Joyce, Mme. Joyce & Mme. Gravill
7:25pm – 7:30pm (5 minutes)	Fun Fair Update & Financials	Joyce Alimonos
7:30pm – 7:35pm (5 minutes)	Healthy Snack Introduction	Yang Yang
7:35pm – 7:50pm (15 minutes)	Healthy Snack Speaker	Marlee
7:50pm – 7:55pm (5 minutes)	Student Council Update	Mme. Lena Sadaka
7:55pm – 8:00pm (5 minutes)	Canada 150	Mme. Joyce & Mme. Gravill